Stoltzedesign er Peter Stoltze, grafisk designer og illustrator. Med mange års erfaring inden for typografisk design og illustration, har bogomslag været mit primære omdrejningspunkt i forbindelse med både skønlitteratur, faglitteratur og ungdomsbøger, samt markedsføring af disse.

Et bogomslag er i bund og grund en annonce, der skal kende sin målgruppe og reflektere produktets identitet, men der er flere forhold end de kommercielle betragtninger, der også skal tages højde for. Bogens visuelle appel som objekt skal i kraft af design af typografi samt illustration fremstå i en kvalitet, der er med til at løfte produktets værdi og levetid.

Dette er i meget korte træk nogle af de vigtigste nøgleord, i det arbejde stoltzedesign leverer - en ekspertise som med fordel også kan bruges i design af andre typer af grafiske opgaver.

Velkommen til Stoltzedesign

REFERENCER:

Gyldendal · Lindhardt og Ringhof · Politikens Forlag · Rosinante · Haase Forlag · People’spress · Gyldendal Norge · Forlaget Punktum · Gads Forlag · Cicero · Høst & Søn · Modtryk